Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Apzagta žurnāla Ir redakcija

Nedēļas nogalē pagaidām nenoskaidrotas personas ielauzušās žurnāla Ir redakcijā Bruņinieku ielā Rīgā, nozogot trīs datorus, liecina portālā irlv.lv publicētā informācija.

Izsitot logu, zagļi svētdienas rītā neilgi pēc plkst.8 iekļuva redakcijas telpās un nozaga trīs datorus, pagūstot aizbēgt pirms apsardzes ierašanās, paskaidrots rakstā. Ielaušanās ir radījusi redakcijai materiālos zaudējumus, taču tā nekavējot žurnāla Ir izdošanu.

Valsts policija sākusi šī nozieguma izmeklēšanu.

Savukārt pirmdien Ir darbība traucēta virtuālajā vidē, jo žurnāla e-pasta domēns bez redakcijas ziņas nonācis citu cilvēku rīcībā un traucēta Ir e-pastu aprite. Lai atjaunotu e-pastu darbību un parūpētos par datu drošību, no 30.janvāra nomainītas Ir elektroniskās adreses, pārejot no agrāk lietotā e-pastu domēna @ir.lv uz žurnāla Ir izdevējam piederošo domēnu @irir.lv.

Irtv aicina lasītājus, klientus un sadarbības partnerus turpmāk saziņai izmantot tikai jaunās elektroniskās adreses ar domēnvārdu @irir.lv un brīdina, ka iepriekš lietoto e-pastu domēnu @ir.lv pārvalda ar žurnālu Ir nesaistītas personas.

 

Top komentāri

Rasen
R
neatkarīgs saziņas līdzeklis IR nav jau nekāds Hūtes stipendiātu un kremlinu gadiem kopts propagandas avots. Jācer, ka IR sapratīs, ka runāt patiesību korupcijas un kremlinu noskatītā valstī nav nemaz tik vienkārši. Lai izdodas!
UPS
U
Par tautu domā, bet aizmirst par drošības pasākumiem. Nellij, kā tad tā?!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas