Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ar krīzes sekām palīdzēs cīnīties Liepājas Sociālā karte

Lai risinātu ekonomiskās krīzes radītās problēmas, Liepājas Novada fonds izveidojis pilsētas sociālo karti. Tajā apkopotas iestādes un organizācijas, kuras sniedz iedzīvotājiem dažādus atbalsta pakalpojumus ekonomiskās krīzes apstākļos.

Pēc vairāku mēnešu darba karte izmantojama elektroniskā veidā Liepājas Novada fonda mājas lapā www.lnf.lv. Tā tiek regulāri atjaunota, precizēta un papildināta.

Kartes galvenie lietotāji būs tie dažādu iestāžu darbinieki, kuri ikdienā tiekas ar cilvēkiem, lai būtu iespējams vieglāk noskaidrot un pateikt apmeklētājiem par vēl citām iespējām, informē Liepājas Novada fonds.

Kartē apkopota informācija par pašvaldības piedāvājumu un Liepājas nevalstisko organizāciju sniegtajiem pakalpojumiem. Kartē iekļautās organizācijas sniedz bezmaksas pakalpojumus.

Fonds aicina ikvienu valsts un privātā sektora dalībnieku ievietot informāciju par tiem bezmaksas palīdzības veidiem, ko viņi var sniegt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas