Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Arī otrs lielais LM akcionārs Segals dāsni apdāvina radiniekus

Arī otrs lielais metalurģijas uzņēmuma "Liepājas metalurgs" akcionārs Iļja Segals šā gada maija beigās veicis dāsnu dāvinājumu, savu Jūrmalas villu uzdāvinot divpadsmitgadīgajam dēlam, atsaucoties uz zemesgrāmatas datiem, vēsta portāls "Pietiek.com".

7075 kvadrātmetrus lielo zemesgabalu un dzīvojamo ēku Jūrmalā, 19. līnijā 1, Segals 2002.gadā iegādājies no "Latvijas Gāzes" vadītāja Adriana Dāvja un viņa radinieka Oļģerta Visvalža Dāvja, kopā, spriežot pēc zemesgrāmatas datiem, samaksājot gandrīz 600 tūkstošus latu.

Pagājušā gada jūnijā, reģistrējot laulību līgumu ar savu dzīvesbiedri Natāliju Segali, iespaidīgā Jūrmalas villa palika Segala vienpersoniskā īpašumā. Taču jau šā gada 21.maijā, kad īpaši saasinājās situācija ap "Liepājas metalurgu", īpašums atkal mainījis oficiālo saimnieku, raksta portāls.

Portāls arī norāda, ka zemesgrāmatā ierakstīts aizliegums jaunajam īpašniekam bez tēva un mātes piekrišanas nekustamo īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām, un ierakstīta vēl viena atzīme - dāvinājuma līgums nosaka, ka Iļjam Segalam un Natālijai Segalei uz Jūrmalas villu nostiprinātas beztermiņa lietošanas tiesības.

Jau vēstīts, ka AS "Liepājas metalurgs" lielākais akcionārs un padomes priekšsēdētājs Sergejs Zaharjins pirms nepilna mēneša savam vecākajam brālim Valērijam uzdāvinājis piecus nekustamos īpašumus, kuru kopējā vērtība bijusi gandrīz deviņi miljoni latu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas