Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

AS Latvenergo saņem Ilgtspējas indeksa platīna kategoriju

AS Latvenergo 2013. gadā Ilgtspējas indeksā ir saņēmusi platīna novērtējumu, tādējādi apliecinot uzņēmuma darbības atklātību, caurskatāmību un daudzveidīga sociālās atbildības domāšanu un rīcību, portālu Diena.lv informēja uzņēmumā.

Koncernā korporatīvās sociālās atbildības aspekti tiek vērtēti ļoti augstu un AS Latvenergo Ilgtspējas indeksā piedalās  no 2010. gada, kad tas tika ieviests Latvijā. 

"Apzināmies, ka korporatīvā sociālā atbildība ietver visu ieinteresēto pušu vajadzību apzināšanu un to aktīvu un atbildīgu ievērošanu. Mūsu sistemātisko darbu ir novērtējušu mūsu klienti, jo šajā gadā esam klientiem draudzīgākais uzņēmums," saka AS Latvenergo valdes priekšsēdētājs, izpilddirektors Āris Žīgurs un piebilst, ka "mums svarīgi katram klientam realizēt drošu un nepārtrauktu elektroenerģijas piegādi".

"Dalība Ilgtspējas indeksa noteikšanā ir laba prakse, no kuras gūstam iespēju pilnveidot informācijas atklāšanas metodes, profesionālāk strukturējot informāciju par koncernu. Vērtīgi ir katru gadu saņemtie ieteikumi, kas analizē uzņēmuma sniegumu katrā ziņojuma sadaļā.  Mūsu mērķis ir ne tikai sniegt, bet arvien uzlabot visaptverošu informāciju visām ieinteresētajām pusēm, stāstot par sniegumu un trūkumu novēršanu. Latvenergo koncerns turpina pilnveidot korporatīvo pārvaldību atbilstoši starptautiski atzītai pārvaldības praksei," sacīja AS Latvenergo Starptautisko attiecību un zīmolvadības direktore Ingrīda Lāce.

Ilgtspējas indekss Latvijas uzņēmumiem piedāvā iespēju izmantot stratēģiskās vadības rīku, lai izvērtētu savu darbību, kā arī saņemtu ekspertu ieteikumus turpmākai attīstībai. Savukārt sabiedrība, valsts un nevalstiskās organizācijas var saņemt uzticamu informāciju par uzņēmuma darbību, lai novērtētu tā pūliņus un ieguldījumu Latvijas attīstībā ilgtermiņā.

Ilgtspējas indekss nodrošina starptautiskām prasībām atbilstošu uzņēmuma snieguma novērtējumu visos korporatīvās sociālās atbildības virzienos. To izmanto jomās, kurās uzņēmums ietekmē citus, tādās kā vide, darba vide, tirgus attiecības un atbildība pret sabiedrību. Atbilstoši sasniegumiem „Ilgtspējas indeksā" eksistē bronzas, sudraba, zelta un platīna kvalifikācijas grupa. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas