Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

A/S Latvijas Valdības Autobāze maldina klientus, jo ar valdību tai nav nekāda sakara

A/S Autobāze LVA (Latvijas Valdības Autobāze) ir privāts uzņēmums, kuram nav nekāda sakara ar Latvijas valdību, portālam Diena.lv sacīja Valsts kancelejas (VK) Komunikācijas departamenta vadītāja Laine Kučinska.

Pretēji publicētajai informācijai A/S Autobāze LVA interneta vietnē www.vab.lv - valsts iestādēm autotransporta pakalpojumus nodrošina pašas iestādes un citi uzņēmumi, līdz ar to šajā interneta vietnē iekļautā informācija ir maldinoša, informēja L. Kučinska.

Portāls Diena.lv iepriekš aicināja ziņot par kādu nekaunīgu autovadītāju, kurš savu auto bija novietojis tieši uz gājēju pārejas. Portāls pietiek.com bija noskaidrojis, ka automašīna pieder A/S Autobāze LVA.

Uzņēmuma mājas lapā teikts, ka "A/S Autobāze LVA (Latvijas Valdības Autobāze) jau vairākus gadus veiksmīgi nodrošina ar mūsdienīgu un modernu autoparku Latvijas Republikas Saeimu, Ministrijas, vēstniecības Latvijā un ārzemēs, kā arī uzņēmējus, piedāvājot ilgtermiņa un īstermiņa auto nomu luksus, un biznesa klases automašīnām - Mercedes-Benz Audi, BMW, Volkswagen utt.".

Par maldinošas informācijas sniegšanu uzņēmuma interneta vietnē VK informēs pašu uzņēmumu, kā arī Konkurences padomi un Patērētāju tiesību aizsardzības centru ar lūgumu veikt to kompetencē esošus pasākumus, lai nodrošinātu, ka tiek izbeigta šādas maldinošas informācijas sniegšana sabiedrībai, portālam Diena.lv sacīja L. Kučinska.

Viņa arī atgādina, ka 2000.gada 8.februārī Ministru kabinets pieņēma lēmumu par valsts uzņēmuma „Latvijas valdības autobāze” nodošanu privatizācijai un kopš tā laika nav centralizēta  sadarbība ar šo vai citiem uzņēmumiem par transporta pakalpojumu nodrošināšanu valsts pārvaldes institūcijām.

Arī Latvijas Republikas Saeimas preses dienests portālam Diena.lv apstiprināja, ka Saeima neīrē automašīnas no A/S Autobāze LVA, kā arī neizmanto citus šī uzņēmuma pakalpojumus. Saeimas amatpersonas un deputātus, kā arī ārvalstu delegācijas ar autotransportu nodrošina Saeimas autobāze, kas ir Saeimas struktūrvienība.

Ar A/S Autobāze LVA valdes priekšsēdētāju Daivu Kuģinu portālam Diena.lv neizdevās sazināties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas