Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Astrologs: Nākamais gads solās būt daudz mierīgāks un harmoniskāks

Nākamā gada astroloģiskā situācija, salīdzinot ar diviem iepriekšējiem gadiem, izskatās daudz mierīgāka un harmoniskāka, portālam Diena.lv sacīja astrologs Juris Kauliņš.

2012. gadā uzmanības centrā būs finanšu jautājumi, tiesa gan Latvijā tie būšot mazāk aktuāli. Par šiem jautājumiem vairāk tiks spriests Eiropas un pasaules līmenī, tāpat problēmas turpināsies arī Grieķijā. 

"Tiks pieņemti visai strikti lēmumi par regulāciju un arī par valstu budžetiem, par nodokļu politiku un iekasēšanu. Piemēram, eirozonā tiks pieņemti teju vienoti principi. Par budžeta deficītiem tiks pieņemti lēmumi, lai tie būtu bezmaz vai nulles budžeti un, ja arī ir deficīts, tad viņš ir ļoti minimāls," prognozēja J.Kauliņš.

Bažas par iespējamo otro krīzes vilni, viņaprāt, ir visai nepamatotas un, lai gan strauja attīstība Latvijas ekonomikā visticamāk nav gaidāma, situācija nebūšot tik slikta kā krīzes sākumā. "Būs lēnāka attīstība kaut kādu brīdi, nebūs tik straujš pieaugums, kā bija vienu brīdi šajā gadā, bet nedomāju, ka tas būs kaut kas līdzīgs tam, kā bija 2008. vai 2009.gadā," sacīja astrologs.

Runājot par eiro nākotni, J.Kauliņš pieļāva, ka eiro visticamāk tiks saglabāts: "Varbūtība, ka eiro tiks likvidēts, ir ļoti maza. Simtprocentīgi, protams, nekad neko nevar apgalvot, bet varbūtība ir relatīvi maza. Es domāju, ka eiro visiticamāk saglabāsies. Protams, paliek jautājums, vai eirozonā nenotiks kaut kādas izmaiņas, tas varētu būt uz jautājuma zīmes."

Astrologs prognozē, ka 2012. gadā Latviju negaida arī nekādi lieli politiski satricinājumi, taču tas nenozīmē, ka Saeimai vai Valsts prezidentam nebūšot par ko domāt - brīžiem politiķiem nāksies rīkoties visai aktīvi. 

"Es domāju, ka manas prognozes par 2011.gadu kopumā ņemot ir piepildījušās. Es prognozēju, ka šajā gadā var būt ārkārtas Saeimas vēlēšanas un otra lieta – es prognozēju to, ka būs krietni nestabilāka ģeofizikālā situācija," sacīja J.Kauliņš, piebilstot, ka tas gan vairāk attiecināms uz seismiski aktīvākajiem pasaules reģioniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas