Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Atrod vairākus apreibušus pusaudžus

Aizvadītajā diennaktī mediķi Vidzemē snieguši palīdzību 14 gadus vecai meitenei, kura saindējusies ar alkoholu, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD)pārstāve Ilze Bukša.

Meitene atrasta guļam laukā uz soliņa. Mediķi pusaudzi nogādājuši slimnīcā, kur viņai konstatēja saindēšanos ar alkoholu.

Savukārt Latgalē laukā uz soliņa atrasti divi pusaudži alkohola reibumā. Piesaistot policiju, 11 un 15 gadus vecie zēni nogādāti pie vecākiem.

Bukša vērtēja, ka kopumā Vecgada vakars un Jaunā gada sagaidīšana no mediķu skatu punkta bijusi salīdzinoši mierīga un izsaukumu skaits un gūtās traumas aizvadītajā diennaktī bijušas līdzīgas ikdienā ierastajam.

Aizvadītajā diennaktī gūtas arī sezonai raksturīgas traumas - pieci cilvēki, no tiem trīs Vidzemē, guvuši traumas, krītot uz slidenām ielām, bet trīs gadījumos cilvēki nogādāti slimnīcā ar ķermeņa atdzišanu. Kādai sirmgalvei palicis slikti ar veselību, tādēļ viņa nokritusi uz zemes un tā pavadījusi ilgāku laiku, gūstot ķermeņa atdzišanu.

Savukārt divi izsaukumi bijuši saistīti ar alkohola lietošanu - jauns vīrietis, būdams alkohola reibumā, gulējis uz ielas, gūstot ķermeņa atdzišanu un pēdu apsaldējumu, savukārt cits vīrietis, arī būdams alkohola reibumā, guvis ķermeņa atdzišanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas