Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Braukšanas apstākļus vietām Latvijā apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās

Braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem vietām apgrūtina sniegs un apledojuma veidošanās uz brauktuvēm, portālu Diena.lv informēja VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC).

LVC pārstāvji informēja, ka Kurzemē un Latgalē vietām snieg, gaisa temperatūra no -6 grādiem līdz -2 grādiem.

Jelgavas, Bauskas un Valmieras virzienos braukšanas apstākļi ir apmierinoši. Autoceļu brauktuves ir nokaisītas.

Ventspils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Kūdra - Strazde. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Liepājas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Apšupes krustojums – Saldus. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Daugavpils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmos: Rīga - Ogre, Daugavpils – Paternieki, Varakļāni – Terehova, Grebņeva – Sproģi un uz Rēzeknes apvedceļa. Autoceļš vietām sniegots, veidojas apledojums, brauktuves tīra un kaisa.

Siguldas virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Rīga - Vangaži. Autoceļi vietām sniegoti, apledo. Brauktuves tīra un kaisa.

Ainažu virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Berģi – Saulkrastu pagrieziens. Uz autoceļa veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Pa valsts reģionāliem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Latgalē, Kurzemē un Rīgas apkārtnē. Autoceļi vietām sniegoti, apledo. Brauktuves tīra un kaisa.

Pa vietējiem ceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti visā Latvijā, izņemot Aizkraukles, Bauskas, Dobeles, Kuldīgas, Ogres, Saldus un Ventspils apkārtnes. Autoceļi sniegoti. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasei un bīstamos posmus apstrādā ar pretslīdes materiāliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas