Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Brīvdienās lietus gaidāms visā Latvijā

Darba nedēļas lielāko daļu Latvijā nokrišņu būs maz – atsevišķos rajonos vien neliels īslaicīgs lietus, iespējams arī pērkona negaiss. Brīvdienās lietus gaidāms visā Latvijā, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Gubu-lietus mākoņi, kas valsts dienvidu un austrumu rajonos aizvadītajās brīvdienās un arī pirmdien nesa pat stipras pērkona lietusgāzes, no Latvijas atkāpsies. Līdz ar tiem atkāpsies arī karstums, kas aizvadītās nedēļas izskaņā valdīja teritorijas lielākajā daļā, izņemot piekrastes rajonos.

Valdot rietumu puses vējiem, maksimālā gaisa temperatūra gaidāma lielākoties +18...+24 grādu robežās, savukārt nakts laikā vietām termometra stabiņš noslīdēs pat zem +10 grādu atzīmes.

Savukārt brīvdienās, mūsu reģionā aktivizējoties ciklonu darbībai, lietus mākoņu būs ievērojami vairāk, lietus ir gaidāms visā Latvijā. Pazemināsies arī gaisa temperatūra – tā nebūs augstāka par +17...+21 grādu. Šādos laika apstākļos mežos mazināsies ugunsbīstamība, kas 15. jūnijā vietām Vidzemē jau ir īpaši augsta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas