Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Brīvdienās norīkos papildus vilcienu reisus uz Jūrmalu un Carnikavu

Sestdien un svētdien siltā laika dēļ papildus esošajiem elektrovilcieniem uz Jūrmalu un Carnikavu kursēs papildu vilcieni, portālu Diena.lv informēja AS Pasažieru vilciens pārstāve Skaidrīte Pabērza.

Uz Dubultiem brīvdienās kursēs 19 papildu vilcieni, tādējādi Jūrmalā pasažieri varēs nokļūt ar aptuveni 10 - 15 minūšu intervālu. Maršrutā Rīga-Carnikava papildus tiks norīkoti 7 elektrovilcieni, līdz ar to intervāls starp kursējošajiem vilcieniem sestdien un svētdien būs aptuveni 20 minūtes.

Savukārt kultūras pasākumu apmeklētāju ērtībām pēc Dailes teātra vakara viesizrādes, kas notiks Siguldā 11.jūnijā, tiks norīkots papildu vilciens Sigulda-Rīga. Vilciens no Siguldas stacijas izbrauks plkst.00.15 pēc pusnakts un Rīgas pasažieru stacijā pienāks plkst.1.15.

Pasažieru vilciens aicina ceļot ar dīzeļvilcienu, kas ik sestdienu plkst.8.29 atiet no Rīgas uz Gulbeni. Pēc vilciena pienākšanas Gulbenes stacijā (plkst.12.16) tie pasažieri, kuri vēlas apskatīt interesantākos Ziemeļvidzemes tūrisma objektus, plkst.13.00 var pārsēsties Bānītī šaursliežu dzelzceļa maršrutā Gulbene-Alūksne.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas