Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Brīvdienās saglabāsies nokrišņiem bagāts laiks

Brīvdienās laika apstākļus Latvijā noteiks neliels zema spiediena apgabals, tādēļ debesis aizvien būs mākoņainas un daudzviet gaidāms slapjš sniegs un lietus, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Brīvdienās brāzmainais vējš pakāpeniski pierims un naktīs gaiss atdzisīs līdz 0, mīnus 5 grādiem, dažviet zem skaidrām debesīm var būt par pāris grādiem vēsāks, savukārt dienā gaidāmā gaisa temperatūra būs no plus 3 līdz mīnus 3 grādiem Latvijas austrumos.

Savukārt nākamās nedēļas sākumā atmosfēras spiediens virs Latvijas paaugstināsies, tādēļ vējš pierims līdz lēnam un debesis biežāk skaidrosies, līdz ar to nakts stundās gaidāms sals, kad gaisa temperatūra būs no mīnus 3 līdz mīnus 8 grādiem. Arī dienā gaisa temperatūra nebūs augstāka par plus 1, mīnus 4 grādiem.

Darba nedēļas sākumā nokrišņu būs mazāk un, pieturoties negatīvai gaisa temperatūrai, pārsvarā gaidāms sniegs.

Savukārt jau nedēļas vidū virs Latvijas izplatīsies plaša zema spiediena apgabala dienvidaustrumu mala, tādēļ debesis jau atkal aizklās biezi mākoņi, kas bieži nesīs nokrišņus. Pastiprināsies dienvidrietumu puses vējš, kas uz Latviju nesīs siltāku gaisu, līdz ar to nedēļas beigās gaisa temperatūra nakts stundās vairs nebūs zemāka par plus 2, mīnus 3 grādiem, savukārt dienā tā paaugstināsies līdz 0, plus 5 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas