Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Brīvdienās snigs un sniega sega pieaugs par vairākiem centimetriem

Sestdien un svētdien laika apstākļus Latvijā noteiks ciklons, līdz ar to teritorijas lielākajā daļā būs gaidāms slapjš sniegs un sniegs, kas atsevišķos rajonos veidos sniega segas pieaugumu par sešiem līdz astoņiem centimetriem, prognozē sinoptiķi.

Vietām brīvdienās gaidāms arī neliels putenis, bet uz ceļiem veidosies apledojums, tādēļ tie būs slideni. Brīvdienās saglabāsies arī brāzmains vējš, kas sestdienu pa dienu brāzmās sasniegs ātrumu 20-22 metri sekundē (m/s). Pakāpeniska vēja pierimšana gaidāma svētdien.

Nākamās nedēļas pirmajā pusē virs Latvijas pastiprināsies neliels augsta spiediena atzars, tādēļ vējš būs lēns līdz mērens, atsevišķos rajonos nedaudz arī snigs. Nedēļas otrajā pusē Latvijai no rietumiem pietuvosies zema spiediena ieplaka, tādēļ sākot no rietumiem atkal gaidāms sniegs un piekrastes rajonos pastiprināsies dienvidaustrumu vējš brāzmās sasniedzot ātrumu 15-20 m/s.

Sākot ar sestdienu, pakāpeniski kļūs vēsāks. Ja brīvdienās naktī gaisa temperatūra būs 0 līdz mīnus 5 grādi, tad turpmākajās naktīs gaisa temperatūra gaidāma no mīnus 5 līdz mīnus 10 grādiem, austrumos pat līdz mīnus 13 grādiem nedēļas beigās, bet dienā brīvdienās gaisa temperatūra būs no plus 1 līdz mīnus 5 grādiem, turpmākajās dienās - no mīnus 3 līdz mīnus 8 grādiem, atsevišķās dienās austrumu rajonos gaisa temperatūra dienā būs mīnus 8, mīnus 10 grādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas