Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Brīvdienās un nākamās nedēļas sākumā būs silts, nedēļas otrā pusē - rudens vētra

Šajā nedēļas nogalē vēsais laiks atkāpsies un arī nokrišņu būs maz un vējš būs lēns; līdzīgi laika apstākļi saglabāsies arī nākamās nedēļas pirmajā pusē, savukārt nedēļas otrajā pusē tie atkal būtiski mainīsies – gaidāma rudens vētra un vēsāku gaisa masu atgriešanās, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Sestdien Latvijā būs sauss laiks, dienā uzspīdēs saule, pūtīs mērens dienvidu puses vējš un gaisa temperatūra naktī gaidāma +1...+8 grādu robežās, bet dienā tā paaugstināsies līdz +10...+14 grādiem. Jau naktī uz svētdienu Latviju sāks šķērsot nokrišņu zona, kas daudzviet atnesīs nelielu īslaicīgu lietu.

Arī nākamās nedēļas pirmajā pusē gaidāms neliels īslaicīgs lietus. Gaiss šajās dienās būs silts – pūšot dienvidrietumu, rietumu vējiem naktīs temperatūra nepazemināsies zem +6 grādiem, bet dienas laikā vietām paaugstināsies pat līdz +14...+16 grādiem.

Tomēr no ceturtdienas laika apstākļi būtiski mainīsies – pāri reģionam virzīsies aktīvs ciklons, kas nākamās nedēļas izskaņā nesīs gan daudz mākoņu un nokrišņu, gan arī stiprus vējus. Ir liela varbūtība, ka piekrastes rajonos vēja brāzmas sasniegs stipras vētras spēku - 25 metrus sekundē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas