Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ceļa malā atrastā mirušā zīdaiņa iespējamā māte sniegusi neskaidras liecības par notikušā apstākļiem

17.aprīlī Kuldīgas novada Vārmes pagastā ceļa malā atrastā mirušā zīdaiņa māte policijai sniegusi ļoti neskaidras liecības par notikušā apstākļiem, taču esot noprotams, ka sieviete bērnu vispār nav gribējusi, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirkņa priekšnieks Gints Mežiņš.

1986.gadā dzimušajai sievietei šis bijis pirmais bērns. Policijai viņa stāstījusi, ka bērns piedzimis februārī - apmēram divus mēnešus pirms tam, kad tika atrastas viņa mirstīgās atliekas. Sieviete arī apgalvojusi, ka vietā, kur mirušais zīdainis tika pamests, viņa to arī esot dzemdējusi un pati pārrāvusi nabas saiti. Taču sievietes liecības esot tik neskaidras, ka pagaidām nav iespējams pateikt, kā iestājusies zīdaiņa nāve - bērns jau piedzimis nedzīvs vai nomiris vēlāk. To noteiks ekspertīzē. Arī par bērna iespējamo tēvu nekas nav zināms.

Sievietei piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Kriminālprocesā nozīmēta DNS ekspertīze, turpinās pirmstiesas izmeklēšana. Pēc visu ekspertīžu atzinumu saņemšanas tiks lemts par kriminālprocesa tālāku virzību.

Jau ziņots, ka 17.aprīlī Kuldīgas novada Vārmes pagastā pie ceļa Kuldīga-Saldus zem egļu zariem atrasts zīdaiņa līķis.

Mirušā zēna ķermenis bijis ietīts dvielī un ielikts polietilēna maisiņā.

Zīdaiņa mirstīgās atliekas atrastas sakopšanas talkas laikā. Mirušā zēna ķermenis bija sadalīšanās stadijā, tāpēc pēc sākotnējās apskates neesot bijis iespējams noteikt nekādas iespējamās vardarbības pazīmes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas