Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Cēsu pilsētas svētku ietvaros notiks Ritma svētki

25.jūlijā, sākot no plkst.12, Cēsu pils dārzā notiks pirmie Ritma svētki, informē svētku projekta vadītāja Rebeka Gaiša-Vīksna.

Projekta vadītāja stāsta, ka Ritma svētki iecerēti kā auditorijas iepazīstināšana ar ritma plašajām iespējām - sākot ar tradicionālo estrādes bungu komplektu, ko spēlēs mūziķis Mareks Vecgailis, beidzot ar stepa deju "Soul Tap" izpildījumā un ķermeņa ritmiku perkusionistu apvienības "Pulsa efekta" interpretācijā.

Svētkos uzstāsies gan perkusionists Matīss Akuraters, kurš pārvalda dažādu tautu sitaminstrumentus, gan grupa "Samba no Rīgas" ar brazīļu karnevāla mūziku, bet perkusionistu grupa "Afroambient" klausītājus priecēs ar pasaules mūzikas instrumentu klāstu dažādo skanējumu. Uzstāsies arī citi mākslinieki.

Pasākuma laikā notiks afrikāņu, brazīļu un estrādes bungu meistarklases, kā arī sitaminstrumentu veidošanas darbnīca. Pusnaktī Cēsu pilsētai tiks pasniegta krāšņa dāvana - Ritma svētku dalībnieku priekšnesums kopā ar uguns žonglieriem. Ritma svētku organizatori aicina pieteikties ikvienu, kas vēlas piedalīties lielajā ritma kopspēlē. Savi pieteikumi jāsūta uz e-pastu [email protected].

Organizatori uzsver, ka ieeja Ritma svētkos, kā arī piedalīšanās instrumentu darbnīcā un meistarklasēs visiem būs bez maksas. Sīkāka informācija par svētku norisi un programmu  pieejama svētku oficiālajā mājaslapā wwwritmasvetki.lv, kas darbosies no 13.jūlija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas