Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Ceturtdien visbiežāk glābēju palīdzība vēja postījumu novēršanai lūgta Rīgas apkārtnē

Ceturtdienas pēcpusdienā glābēji saņēma 26 uzsaukumus, kuros tika lūgta palīdzība likvidēt spēcīgo vēja brāzmu un negaisa radītās sekas, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Lielākā daļa no izsaukumiem jeb 19 tika saņemti Rīgā un Rīgas reģionā, savukārt Zemgalē - trīs, Kurzemē un Latgalē - pa diviem izsaukumiem. 19 gadījumos koks bija nokritis uz ceļa braucamās daļas, bet divos - nokritis uz elektrības vadiem vai tos pārrāvis.

Andrejostas ielā Rīgā vējš bija norāvis vienstāva ēkas terases jumtu 150 kvadrātmetru platībā. Norautais jumts atradās uz blakus esošās ēkas jumta un glābēji to noņēma.

Citviet Andrejostas ielā Rīgā koks bija nokritis uz divām vieglajām automašīnām, bet Ēbeļmuižas ielā Rīgā koks bija uzkritis uz vienas vieglās automašīnas. Avotu ielā Rīgā koks bija nokritis daudzdzīvokļu ēkas pagalmā un nosprostojis kāpņu telpas ieeju.

Aizvadītajā diennaktī kopumā VUGD saņēma 65 izsaukumus: 14 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 38 - uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas