Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Cirmas pagastā notver zagļus narkomānus

Ludzas rajona Cirmas pagastā policija aizturējusi divas personas par narkotisko vielu glabāšanu, bet izmeklēšanas gaitā atklāti arī citi šo personu noziedzīgi nodarījumi.

1988. un 1986.gadā dzimušos jauniešus uz aizdomu pamata par narkotisko vielu glabāšanu policija Cirmas pagastā aizturēja pirmdien, 30.augustā, ziņo Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīga p.i. Anastasija Laizāne. Viņiem izņemti trīs polietilēna maisiņi ar baltu pulverveidīgu vielu.

Turpinot izmeklēšanu sāktajā kriminālprocesā, policija noskaidroja, ka viens no aizturētajiem ir saistīts ar citiem mantiskiem noziegumiem - mantu zādzībām un zādzībām no dzīvokļiem. Patlaban noskaidrotas un pierādītas trīs zādzību epizodes. Otrā aizturētā persona agrāk ir vairākkārt tiesāta par zādzībām. Pašlaik tiek lemts par drošības līdzekli aizturētajiem.

Jau ziņots, ka 28.augusta naktī Ludzā kādai aptiekai izsists skatloga stikls un nozagti dažādi medikamenti. Izmeklēšanā noskaidrots, ka ar noziegumu saistīti vietējie jaunieši – 1993. un 1991.gadā dzimuši jaunieši. Viens no viņiem tikai šopavasar atbrīvots no ieslodzījuma vietas, kur izcieta sodu par zādzību. Viņam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas