Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Deputāts Klaužs: Kandidēšana Saeimas vēlēšanām bija tā pa jokam

Saeima cilvēku ierauj kā purvā un viņš var šeit pirmdien agri no rīta ierasties un vēl piektdien viņš netiks atpakaļ, šādi intervijā portālam Politika.lv izteicies Saeimas deputāts Jānis Klaužs (ZZS).

Uz jautājumu, kā J. Klaužs var kvalitatīvi pildīt deputāta pienākumus, tikai divas dienas nedēļā atrodoties Saeimā, viņš atbildēja, ka vislielākā vērtība cilvēka dzīvē ir viņa veselība, laiks un ģimene. "Saeima un darbs Saeimā – negribu salīdzināt ar purvu, bet kaut kā pašlaik nekas cits gudrāks prātā nenāk," atzina ZZS frakcijas deputāts.

Tāpat J. Klaužs sacīja, ka sākotnēji nemaz neesot vēlējies kļūt par Saeimas deputātu un kandidēšanu Saeimas vēlēšanās viņš uztvēris kā jaunu piedzīvojumu: "Ja jūs domājat, ka es uz šejieni rāvos, tad tas galīgi tā nebija. Tas bija, patiesību sakot, priekš manis tā kā pa jokam, kad 2006. gadā man tā laika Tautas partijas ģenerālsekretārs teica: "Jāni, tev vajag iet un kandidēt sarakstā.""

Deputāts intervijā arī atzina, ka vislielākais patriotisms vispār ir dzīvot šajā valstī un maksāt nodokļus. "Es nāku no uzņēmējdarbības vides, ar kuru savas saiknes arī netaisos saraut un mani uzņēmumi strādā. Necilajā Līvānu novadā es esmu viens no vislielākajiem nodokļu maksātājiem. Es gribu pateikt, ka ar saviem nomaksātajiem nodokļiem es uzturu vēl kādus desmit deputātus."

Tāpat intervijā deputāts neslēpa, ka brīžiem brīnoties, ka vēlētāji par viņu vispār balso: "Acīmredzot laikam kaut kas jau ir arī izdarīts, kaut kas ir izdevies, ja viņi tā par mani balso. Es pats brīžiem par to nobrīnos, bet ko darīsi."

"Man brīžiem liekas, ka šajā valstī solījumus pilda tikai muļķi un glēvuļi, bet, atvainojiet, es ne pie vieniem, ne otriem sevi nepieskaitu. Uzņēmējdarbībā nevar mētāties ar vārdiem, sarakstīt kaut kādus tukšus solījumus un pēc tam aizmirst par viņiem," sacīja J. Klaužs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas