Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Diena radījusi jaunu žurnālu Ipad lietotājiem - 5diena

AS Diena piektdien prezentē pirmo pasaulē ekskluzīvi iPAD ierīcēm gatavoto žurnālu latviešu valodā – 5Diena. Aplikācija AppStore 5Diena no šodienas ir pieejama planšetdatoru iPad lietotājiem

"Atceros, kad vēl pavisam nesen dažādi mediju eksperti, vietējie un ārvalstu, ar skanīgiem un mazāk skanīgiem uzvārdiem, šaubīgi grozīja galvu, jautāti, vai žurnālistika un internets ir savietojami jēdzieni, vai tur ir bizness. Šobrīd esam pārliecinājušies, ka ir. Tehnoloģijas iet uz priekšu, un, iespējams, šobrīd līdzīgi var jautāt, cik lielā mērā mediji kopā ar saviem lasītājiem pārcelsies uz jaunajām digitālām platformām, kāds, piemēram, ir iPAD. Un atbilde ir - drīz te būs visi!

Šodien tas vēl ir ekskluzīvi, rīt tā būs ikdiena, parīt  - mēs bez tā nevarēsim dzīvot. Laikraksts Diena ir pirmais Latvijas masu medijs, kas šajā jaunajā platformā ir radījis īpašu produktu - jaunu nedēļas žurnālu 5Diena. Tajā būs atrodami labākie nedēļas temati, komentāri, fotoreportāžas un dažādas recenzijas - kino, kultūras un auto jomā. Būs arī padomi gardēžiem.

Te uzstāsies spožākie Dienas autori - Māris Zanders, Dita Rietuma, Normunds Naumanis, Egils Zirnis, Normunds Avotiņš, Osvalds Zebris un citi. 5Diena nav tikai lasāma, tā ir dzirdama un skatāma, tas ir multimediāls produkts,  kas Latvijas žurnālistikai un tās radošajai komandai paver pavisam jaunas, gluži vai revolucionāras iespējas. Diena ir moderns medijs, tādi ir arī mūsu lasītāji un tādai jābūt visai Latvijai," atzina Guntis Bojārs Dienas Mediji galvenais redaktors.


Aplikāciju AppStore
5Diena iespējams lejupielādēt bezmaksas, tāpat arī pirmie izdevumi būs pieejami interesentiem bezmaksas - http://itunes.apple.com/app/piektdiena/id437914107?mt=8.

Žurnāla 5Diena radošā komanda: Guntis Bojārs, Ilmārs Broks, Dace Eglīte, Sarmīte Māliņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas