Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Sestdiena, 6. jūlijs
Anrijs, Arkādijs

Divās dienās no Krājbankas izņemti 4,3 mlj. latu

Divās dienās no AS Latvijas Krājbanka (Krājbanka) bankomātiem un klientu apkalpošanas centriem skaidrā naudā ir izņemti 4 299 280 lati, portālu Diena.lv  informēja Krājbankas pārstāve Dace Dūze.

Kopumā divās dienās Krājbankas bankomātos un klientu apkalpošanas centros ir veiktas 97 243 transakcijas. Trešdien, kad kļuva iespējama 50 latu izņemšana no norēķinu kontiem Krājbankas bankomātos, no tiem tika izņemti 2 355 190 lati un tika veiktas aptuveni 54 500 transakcijas. Savukārt otrajā dienā kopumā tika izņemti 1 944 090 lati un tika veiktas 43 692 transakcijas.

Kā ziņots, patlaban Latvijas Krājbankā visvairāk atrodas privātpersonu līdzekļi gan kontos, gan noguldījumos - kopumā 343 miljoni latu. Kopumā bankā patlaban brīvi ir ap 80 miljoniem latu, bet konkrētāka summa vēl tiek precizēta. Pašvaldībām bankā ir 15 miljonu latu gan kontos, gan noguldījumos, bet valsts līdzekļi gan kontos, gan noguldījumos Krājbankā neesot. Valsts un pašvaldību uzņēmumu līdzekļi gan kontos, gan noguldījumos ir ap 85 miljoniem latu. Uzņēmumu līdzekļi gan kontos, gan noguldījumos ir 123 miljoni latu, bet nerezidentu līdzekļi gan kontos, gan noguldījumos - 92 miljoni latu, ziņo LETA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas