Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Dizainers Aleksandrs Pavlovs: Svītrās slēpjas varenība un spēks

Dizainers Aleksandrs Pavlovs šajā rudens un ziemas sezonā aicina dāmas tērpties svītrainos apģērbos. Svītras kļuva par viņa galveno vadmotīvu jaunajā kolekcijā Svītru ģeometrija, kas darināta rudens/ziemas sezonai.

„Audums, kas izausts ar svītrām, līnijām ir neizsmeļams iedvesmas avots jaunu apģērbu radīšanai. Tajā slēpjas varenība un spēks, tajā pašā laikā tajā ir jaušams šiks un romantika”, skaidro dizainers, kura daiļradē svītras ir kļuvušas par vienu no visbiežāk izmantotajiem elementiem.

Alexander Pavlov jaunās kolekcijas apģērbiem, kas darināti, plaši izmantojot simetrijas un asimetrijas saspēli, piemīt ģeometrisks, vilinošs un konstruktīvs dizains. Tieši tāpēc varbūt kolekcijas tērpi būs piemēroti mūsdienīgai un elegantai sieviete kustībā, uzskata A.Pavlovs.

Rudens/ziemas kolekcija,  kas radīta no trikotāžas un lina rudenīgajos toņos, ir turpinājums pavasara vasaras kolekcijai, kurā dominēja lins un svītru ģeometrija. Svītrotie audumi jaunākajā kolekcijā kārtoti tā, lai veidotu dažādas formas rakstus. „Svītras kolekcijā ir visur – taisnas svītras krekliņos, skujiņu raksti kleitās, kā arī jakās - stepētas svītrās. Tas, protams, nebija viegls piegriezēju un dizainera uzdevums, bet rezultāts ir pārliecinošs”, norāda dizainers Aleksandrs Pavlovs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas