Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Dombrovskis par saviem nākotnes plāniem runā nelabprāt

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (Vienotība), kurš otrdien, visticamāk, aizvada savu pēdējo dienu premjerministra krēslā, nelabprāt runā par saviem nākotnes plāniem.

Pēc pēdējās novadītās valdības sēdes Dombrovskis gluži kā pēc demisijas paziņošanas žurnālistiem sacīja, ka viņa pirmais darbs pēc premjerēšanas būs Saeimas deputāta mandāta atjaunošana. Par tālākiem plāniem viņš izvēlējies pagaidām klusēt un runāt sola vien janvāra beigās vai februāra sākumā. "Ļaujiet man sākumā atjaunot deputāta mandātu," bilda valdības vadītājs.

Arī taujāts, vai pametot valdības vadītāja amatu, privāti viņam būs kāds darbs, kam līdz šim neatlika laika, bet, ko gribas paveikt, Dombrovskis sacīja: "Tīri privāti tad arī domāšu, patreiz man jāpabeidz tomēr visi darbi, tad jau, kad būšu Saeimā, tad domāšu par tālākiem darbiem."

Premjers pateicās visiem valdības ministriem par paveikto, izvedot valsti no finanšu un ekonomiskās krīzes, nodrošinot, ka Latvija kļūst par straujāk augošo Eiropas Savienības ekonomiku un ievieš eiro. Dombrovskis bija gandarīts, ka viņam izdevies sasniegt mērķus, kas tika nosprausti teju pirms pieciem gadiem, kad viņš uzņēmās vadīt savu pirmo valdību, proti, stabilizēt valsts finanses.

Tāpat premjers sacīja, ka arī nākamajai valdībai būs jāturpina darbs, lai novērstu Zolitūdes traģēdijas cēloņus. "Uzevumi attiecigajām ministrijām ir doti, bet protams Straujumas kundzes valdībai šie uzdevumi būs jāturpina."



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas