Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Drošākie autoparki - uzņēmumos Ventspils reiss, Cemex, Kurbads un Ko un AbbVie

Ikgadējā konkursā Drošākais uzņēmuma autoparks ar mērķi noskaidrot un godināt tos uzņēmumus Latvijā, kuri prot visprasmīgāk pārvaldīt savus autoparkus, rūpējoties gan par darbinieku prasmēm un zināšanām, gan kopējo satiksmes drošību, par pērn labākajiem autoparku turētājiem atzīti uzņēmumi Ventspils reiss, Cemex, Kurbads un Ko_ un AbbVie, vēsta pasākuma rīkotāji.

"Gada balva Drošākais uzņēmuma autoparks ir stāsts par sociāli atbildīgiem uzņēmumiem, kuri savā ikdienas darbībā, pārvaldot autoparkus, pierāda, ka viņiem patiesi rūp kopējā satiksmes drošība. Tas sevī ietver uzņēmuma iesaisti risku vadībā, cilvēkresursu vadību, uzņēmuma politiku un rīcību attiecībā uz ceļu satiksmes negadījumiem, to uzraudzību un vadību, kā arī autoparka raksturojošo parametru analīzi un tehnisko nodrošinājumu,” stāsta BALTA Transporta produktu un risku parakstīšanas pārvaldes vadītājs un konkursa žūrijas pārstāvis Kristaps Liecinieks.

Konkursa dalībnieki tika vērtēti četrās kategorijās – pasažieru pārvadātāji, vietējie kravu pārvadātāji un speciālā pielietojuma autoparki, starptautiskie kravu pārvadātāji un zemāka riska autoparki. Konkursa žūrija vienprātīgi atzīst – šogad konkurence uzņēmumu vidū bijusi liela, un dalībnieki ar savu ikdienas autoparku pārvaldības politiku pierādījuši, ka kopēja satiksmes drošība ir kļuvusi par vienu no prioritātēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas