Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecības pakalpojumus nodrošinās Biļešu paradīze

Latvijas Nacionālā kultūras centra izsludinātajā iepirkuma procedūrā XXV Vispārējo latviešu Dziesmu un XV Deju svētku biļešu tirdzniecības pakalpojums uzvarēja SIA Biļešu paradīze ar piedāvāto līgumcenu 12 324 latu apmērā bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), portālu Diena.lv informēja Dziesmu un deju svētku preses sekretāre Inga Vasiļjeva.

Iepirkuma procedūrā, kuras norises termiņš bija no 14. februāra līdz 27. februārim, piedalījās divi pretendenti. Piedāvājuma izvēles kritērijs - iepirkuma nolikuma prasībām atbilstošs piedāvājums ar viszemāko cenu.

"Biļešu tirdzniecību plānots uzsākt aprīļa sākumā ne mazāk kā 40 biļešu kasēs un interneta vidē. Plašāka informācija par biļešu iegādes laiku un kārtību, kā arī tirdzniecības vietām būs pieejama marta vidū," akcentēja svētku organizatore Latvijas Nacionālā kultūras centra direktore Dace Melbārde.

Pretendentiem tika izvirzītas sekojošas prasības – nodrošināt ne mazāk kā 40 pakalpojuma sniedzēja pastāvīgās tirdzniecības vietas Latvijā, nodrošināt biļešu tirdzniecību internetā un iespēju veikt telefoniski biļešu iepriekšēju rezervēšanu, nodrošināt izbraukuma tirdzniecību svētku pasākumu vietās u.c.

XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki Rīgu šovasar pieskandinās no 2013. gada 30. jūnija līdz 7. jūlijam. XXV Vispārējos latviešu Dziesmu un XV Deju svētkus organizē Latvijas Nacionālais kultūras centrs, kas ir Kultūras ministrijas padotībā esošā valsts iestāde.

Biļešu cenas uz Dziesmu un deju svētku maksas pasākumiem būs no viena līdz 30 latiem. Vienā pirkuma reizē pircējam uz vienu pasākumu būs iespējams nopirkt līdz astoņām biļetēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas