Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Gatavojoties protesta akcijai, Stradiņa slimnīca pārcēlusi 100 operācijas

Gatavojoties rīt plānotajai mediķu protesta akcijai, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) ir pārplānojusi aptuveni 700 ambulatorās vizītes un 100 operācijas, aģentūru LETA informēja PSKUS sabiedrisko attiecību speciāliste Alise Podniece.

Visu nedēļu slimnīcas Klientu apkalpošanas nodaļas speciālisti apzina pacientus, kuriem 7.novembrī paredzēta vizīte slimnīcā, lai informētu gan par pārceltu, gan notiekošu apmeklējumu un mazinātu pacientu satraukumu, kas varētu būt saistīts ar neziņu, kā rīkoties.

Informācija par gaidāmajiem pasākumiem un darba organizēšanu tika izvietota arī slimnīcas mājaslapā un sociālo tīklu kontos.

Nemainot darba režīmu, slimnīcā strādās Neatliekamās medicīniskās palīdzības centrs. Slimnīcas nodaļās esošie pacienti saņems sev nepieciešamo palīdzību saskaņā ar nozīmēto ārstniecības plānu.

7.novembrī visu diennakti padomus vienkāršu saslimšanu gadījumos varēs saņemt, zvanot uz valsts Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66 016 001. Pa šo tālruni speciālisti sniegs konsultācijas tādos saslimšanu gadījumos kā saaukstēšanās, augsta temperatūra, sāpes vēderā, ausīs vai kaklā, vemšana, caureja, muguras sāpes un hronisku slimību paasinājumi.

Kā ziņots, 7.novembrī vairākas mediķus pārstāvošas organizācijas un slimnīcas rīkos akciju Viena diena bez ārsta, kuras laikā medicīnas personāls, paņemot neapmaksātu brīvdienu, plkst. 8.30 pulcēties pie Saeimas, lai paustu savu nostāju par 2020.gadā atvēlēto finansējumu mediķu atalgojumam.

Top komentāri

Krišjānis Silavnieks
Tā ir LABA ziņa, ka neveiks operācijas! SAMAZINĀS miršanas statistiku. Dažs ies pie cita ārsta, kur noskaidrosies, ka operāciju nav jāveic ... Ne viens vien tāds gadījums ir bijis. Manu rada gabalu muļļāja pa Stradiņiem, noslaucot lielu naudu! līdz viņš ...sadusmojās un aizlidoja uz Minsku. Tur 5 dienu laikā kārtīgi izmeklēja un atrada vainīgo perēkli ko izoperēja un tas viss kopā - ceļš un uzturēšanās un operēcija kopā izmaksājusi uz pusi LĒTĀK nekā muļļājoties pa šo slimnīcu ar 0 iznākumu ...
Nja
N
Nabaga Stradiņu korifeji. Šī būs tukšā dieniņa. Bez aploksnītēm. Kuras šīs slimnīcas amatpersonas ieskatā pacienti gatavo ar lielu rūpību. Nēnu, zināma taisnība jau ir. Daudzu apskraida radus, draugus un ātro kredītu kantorus, lai var ārsta pieprasīto summu sameklēt. Stradiņu vecene atklāti TV pateica, ka Strdiņu ārsti ņem aploksnes. Tuvinieku pieredze arī tada: ņem un did mājienus, ka jādod.
Vienotības sonderkomanda!
V
Aši, aši, ķerieties pie komentāru rakstīšanas. Izstāstiet visiem, cik mediķi ir slikti, bet Kariņš, Reirs un Bordāns labi!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas