Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Glābēji ar pacēlāju iekļūst dzīvoklī, jo tajā ieslēdzies nepieskatīts divgadnieks

Trešdien ap plkst. 18.30 Jelgavā pie kādas daudzdzīvokļu mājas Raiņa ielā ugunsdzēsēji pieslēja paceļamās kāpnes, lai pa puspavērtu logu iekļūtu dzīvoklī, ziņo portāls _zz.lv_.

Kā paskaidro Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inga Vetere, glābēji saukti palīgā, jo dzīvoklī palicis divgadīgs bērns, kas, mātei izejot no mitekļa, pamanījies aizslēgt durvis. "Tā kā logs bija pusvirus, glābēji nolēma iekļūt dzīvoklī un atvērt durvis no iekšpuses, jo tas dzīvokļa īpašniekiem ir ekonomiskāk par durvju uzlaušanu un slēdzenes maiņu," saka I.Vetere.

Glābējus izsaukusi divgadnieka māte, dzīvokļa atvēršanā atbilstoši normatīviem piedalījusies arī policija. Pagaidām nav zināms, kāpēc un uz cik ilgu laiku mazulis viens ticis atstāts dzīvoklī. "Šādi gadījumi glābēju ikdienā nav retums, bieži vien mammas vai citi bērnu radinieki paliek ārpusē aiz no iekšpuses aizvērtām lodžiju durvīm. Taču šajā gadījumā labā lieta ir tā, ka palīgā sauca mamma, nevis kaimiņi, kam aizdomīga likusies ilgstoša bērna raudāšana," saka I.Vetere. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas