Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Iedzīvotāji visneapmierinātākie ar Jaunzemes-Grendes,Viņķeles un Sprūdža darbu

Kopumā Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 55 gadiem vērtē savu apmierinātību ar pašreizējo ministru darbu kā viduvēju, atklāj pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu 900 sekundes, janvāra beigās veikto aptauju.

Iedzīvotāji ministru darbu vērtējuši skalā no 1 ("ļoti neapmierināts") līdz 10 ("ļoti apmierināts"). Kopējais vērtējums bija 4,5.

Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji salīdzinoši vairāk ir apmierināti ar aizsardzības ministra Arta Pabrika (5,1), izglītības un zinātnes ministra Roberta Ķīļa (5,1) un ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (5) darbu.

Kopumā viduvēji Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vērtē apmierinātību ar Finanšu ministra Andra Vilka (4,9), ekonomikas ministra Daniela Pavļuta (4,8), tieslietu ministra Jāņa Bordāna (4,7), iekšlietu ministra Riharda Kozlovska (4,7) un zemkopības ministres Laimdotas Straujumas (4,6) darbu.

Salīdzinoši zemāk Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 55 gadiem novērtējuši savu apmierinātību ar Veselības ministres Ingrīda Circenes (4,1), vides un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža (3,9), labklājības ministres Ilzes Vinķeles (3,9) un kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes (3,7) darbu.

Atpazīstamākie ministri ir izglītības un zinātnes ministrs R.Ķīlis (98%) un veselības ministre I.Circene (98%), kurus zina absolūtais vairākums Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem. Savukārt mazāk zināmie ministri ir tieslietu ministrs J.Bordāns (15%), zemkopības ministre L.Straujuma (13%) un iekšlietu ministrs R.Kozlovskis (12%). Šos cilvēkus nezina aptuveni katrs desmitais aptaujātais ekonomiski aktīvais Latvijas iedzīvotājs vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas