Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Iedzīvotājus apdraudējušais suns Liepājas dzīvnieku patversmē izturoties draudzīgi

Suns, kurš svētdien, 10.janvārī, apdraudēja kādas mājas iedzīvotājus Liepājā, nogādāts Liepājas dzīvnieku stacionārā.

Dzīvnieks neesot agresīvs un izturoties ļoti draudzīgi, tāpēc nekādi radikāli lēmumi par viņa iemidzināšanu nav jāpieņem, stāstīja stacionāra direktore un Liepājas Kinoloģiskās biedrības dzīvnieku aizsardzības grupas valdes priekšsēdētāja Anžela Dolmatova.

Komentējot kādas liepājnieces policijai teikto, ka šis suns saplosījis viņas mazo sunīti, Dolmatova sacīja, ka no šī fakta nevarot izdarīt drošus secinājumus par suņa agresivitāti, jo neesot zināmi šī negadījuma iemesli un apstākļi.

Esot redzams, ka šis ir saimnieka suns. Ja saimnieks likumā noteikto 14 dienu laikā nepieteiksies, tiks lemts par dzīvnieka tālāko likteni - piedāvāt suni adopcijai vai veikt eitanāziju.

Pēc Dolmatovas teiktā, esot grūti noteikt suņu puikas šķirni, - ķermeņa uzbūve esot kā amerikāņu buldogam, bet galva kā citas šķirnes sunim, tāpēc var pieņemt, ka tas ir amerikāņu buldoga un kādas citas šķirnes krustojums.

Jau ziņots, ka svētdien, 10.janvārī, plkst. 22.46 Liepājā, Piltenes ielā, kāds agresīvs, ar asinīm notraipījies suns apdraudējis mājas iedzīvotājus - nav laidis tos ieiet mājā. Sunim krūtis un mute bija notraipīta ar asinīm, dzīvnieks bija agresīvs. Kāda sieviete policijai skaidrojusi, ka šis suns agrāk te neesot redzēts un viņš esot saplosījis viņas mazo sunīti.

No 2010.gada 1.janvāra Liepājas Pašvaldības policijas rīcībā nav dzīvniekus iemidzinošās šautenes, tāpēc tika pieņemts cits lēmums savaldīt agresīvo suni - ar desas palīdzību suns tika iemānīts automašīnas nodalījumā, pēc tam nogādāts suņu patversmē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas