Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Igaunijas ārlietu ministra vizīte Latvijā

Ceturtdien oficiālā vizītē Latvijā ieradās Igaunijas ārlietu ministrs Urmass Paets, portālu Diena.lv informēja Ārlietu ministrijas Preses dienestā.

Vizītes laikā ministrs tikās ar Latvijas ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču (ZRP), Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V) un satiksmes ministru Aivi Roni, plānots arī nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa.

Vizītes laikā plānots pārrunāt Latvijas un Igaunijas divpusējo attiecību jautājumus, tostarp ekonomiskās sadarbības stiprināšanu, reģionālo sadarbību, kā arī Eiropas Savienības un NATO aktualitātes un situāciju kaimiņvalstīs.

Rinkēvičs un Paets piedalīsies Latvijas un Igaunijas ārlietu ministriju ikgadējās Tulku balvas pasniegšanas ceremonijā, kurā nosauks un apbalvos labāko latviešu un igauņu literatūras tulkotāju. Saskaņā ar konkursa nolikumu šīs balvas pasniegšanu ik gadu pārmaiņus rīko Latvijas un Igaunijas puse. Šogad konkursu rīko Latvijas puse, un tas notiek jau trešo gadu. Tulku balvu 2010.gadā saņēma tulkotāja Maima Grīnberga, bet 2011.gadā - Guntars Godiņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas