Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Vēstuli, kurā kritizēta Latvenergo padomes atlaišana, parakstījis arī Andris Lauciņš (attēlā). Viņš ir SIA Energoremonts Rīga patiesais labuma guvējs, un Latvenergo ar šo uzņēmumu ir noslēdzis virkni apjomīgu līgumu vairāku miljonu vērtībā

Interešu konfliktu nesaskata

Publisku protesta vēstuli saistībā ar a/s Latvenergo padomes atlaišanu parakstījušo labas pārvaldības ekspertu vidū ir bijis vismaz viens eksperts, kura labklājība ir tieši atkarīga no Latvenergo vadības labvēlības iepirkumu jomā. "Mūsuprāt, nav pieļaujama situācija, kad bez saprotama pamatojuma pirms termiņa tiek atlaista konkursa kārtībā atlasīta neatkarīga uzņēmuma padome," bija teikts Saeimas priekšsēdētājai Inārai Mūrniecei (NA) un valdības vadītājam Krišjānim Kariņam (JV) adresētajā atklātajā vēstulē, ko Baltijas Korporatīvās pārvaldības institūta vārdā līdz ar tā vadītāju Latvijā Andri Grafu parakstījuši vēl četrpadsmit citi labas pārvaldības eksperti.

Top komentāri

kas dārzā
k
Vai šī nav tā pati kompānija, kas rakstīja pusmiljonu vērtu atzinumu, ka ar e-medicīnu ir viss kārtibā pirms kāda laika? Vai šī nav tā auditorkompānija, kura taisīja atzinumus virknei Latvijas banku, kuras patiesībā aizrāva nebūtībā miljardiem Latvijas noguldītāju naudas? Un vai šī nav tā kompānija, kas gatava par 1 miljonu!!! uzrakstīt rekomendācijas VID, kā viņiem labāk dzīvot? Vai latvieši tiešām ir tik stulba nācija, ka prasa par miljoniem aprakstīt pašsaprotamas lietas un procedūras? Kāpēc par manu nodokļu naudu pirktie miljonus vērtie apraksti nav publiski pieejami?
un vēl kas:
u
Šeit labi parādās tas, ka arī lielās starptautiskās kompānijas (E un Y) ņem darba vispirms tādus kuriem ir blati. Tātad atbalsta blatu būšanu.
citu vidū
c
Kāpēc Lauciņam bija jāslēpjas kā gļēvam savedējam aiz ofšora kompānijas?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas