Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Invalīdu apmācību metodikas uzlabošanai komandējumā aizsūta automehāniķi - direktores vīru

Sociālās integrācijas valsts aģentūra (SIVA) invalīdu apmācību metodikas uzlabošanai pērnvasar  komandējumā uz Grieķiju nosūtījusi iestādes automehāniķi, kura darba pienākumi ar invalīdu apmācību nav saistīti. Toties viņš ir iestādes direktores Regīnas Simsones vīrs, svētdien ziņoja Latvijas Televīzijas raidījums de facto.

SIVA vecākā automehāniķa pienākumi ikdienā ir saistīti ar iestādes autoparka uzturēšanu, kā arī direktores dienesta auto vadīšana. Šim iestādes darbiniekiem komandējuma izmaksas segtas no Eiropas Savienības mūžizglītības projekta, kura mērķis ir apmācību metodikas uzlabošana invalīdiem ar intelektuāliem traucējumiem. 

SIVA direktore R.Simsone, kura šobrīd no amata atstādināta par citiem, krietni nopietnākiem finanšu pārkāpumiem iestādē, raidījumam de facto uzsver, ka viņa personīgi nav parakstījusi lēmumu par vīra sūtīšanu komandējumā uz Grieķiju. Tiesa gan, skaidri pamatot šī darbinieka komandēšanas lietderību, viņa arī nespēj: "Nav jau doma, ka vīrs brauca, kā darbinieks. Bija noteikts, kas šajā projektā bija jādara. Tā, ka tas ir nu tāds, kaut kas. Tas nebija mans lēmums, tas bija kolēģu lēmums, jo par vīru es nedrīkstu lemt".

Direktores vīram sešu dienu ceļojums uz Grieķiju, Sirosas salu izmaksāja 1505 latus. Interesanti, ka vīrs nav vienīgais tuvais direktores radinieks, kas strādā šajā iestādē. Sociālās integrācijas valsts aģentūras Saimniecības daļu vada Regīnas Simsones vīrabrālis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas