Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

IZM nesaskata jaunā Sporta departamenta direktora Šteinberga reputācijas riskus

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nesaskata jaunā Sporta departamenta direktora Vladimira Šteinberga reputācijas riskus, aģentūrai LETA apliecināja ministrijā.

Šteinberga reputāciju esot izvērtējusi vērtēšanas komisija, kas ņēmusi vērā visu tai pieejamo informāciju, tostarp Korupcijas un apkarošanas biroja tīmekļa vietnē publiski pieejamo informāciju par valsts amatpersonu darbībā konstatētajiem interešu konflikta novēršanas likuma pārkāpumiem, kā arī maksātnespējas reģistrā publiski pieejamo informāciju. Tāpat pārbaudīts, vai pretendents pēdējo 24 mēnešu laikā līdz bijis kādas politiskās partijas vai apvienības amatpersona.

Šteinbergam ir noteikts pārbaudes laiks, kura laikā tiks prasīta profesionāla pārvaldība, norādīja IZM.

 

Pats Šteinbergs apņēmies īstenot Sporta politikas pamatnostādnēs līdz 2027.gadam noteiktos uzdevumus, "lai tie nodrošinātu gan īstermiņa pozitīvu efektu, gan kļūtu par pamatu stabilai sporta nozares attīstībai ilgtermiņā".

Kā liecina informācija aģentūras LETA arhīvā, Šteinbergs kopš 2019.gada vada Daugavpils Olimpisko centru. No 2013. līdz 2019.gadam viņš bija Rīgas Futbola skolas direktora vietnieks, bet no 2009. līdz 2013.gadam strādāja Latvijas Futbola federācijā.

Šteinbergs absolvējis Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju Sporta un izglītības vadības specialitātē, kā arī studējis maģistrantūrā vadības zinības Latvijas Universitātes Biznesa vadības un ekonomikas fakultātē, specializējoties stratēģiskās vadības un līderības jomā.

Kā ziņots, kopš marta Sporta departamenta direktora amatu pametis ilggadējais tā vadītājs Edgars Severs, kurš šobrīd ir Iekšlietu ministrijas (IeM) veselības un sporta centra direktores Irēnas Misus vietnieks darba aizsardzības, amatpersonu fiziskās sagatavotības un sporta jautājumos.

Sporta departamenta direktora pienākumus līdz šim pildīja IZM valsts sekretāra vietniece administratīvajos jautājumos Ginta Ozola, liecina informācija IZM mājaslapā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas