Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Jāni Lāčplēsi Daugavpils mēra amatā nomainīs Žanna Kulakova

Līdzšinējo Daugavpils domes priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi (LPP/LC) mēra amatā nomainīs partijas biedre Žanna Kulakova, liecina portāla Diena.lv rīcībā esošā informācija.Partijas LPP/LC priekšsēdētājs Ainārs Šlesers portālam Diena.lv apstiprināja, ka piektdien ticies ar Daugavpils domes deputātiem, kuri apliecinājuši, ka J.

Lāčplēsim šobrīd vairs nav domes deputātu vairākuma atbalsta.Tādēļ konsultācijās ar Daugavpils domes koalīcijas deputātiem pieņemts lēmums nākamnedēļ izvirzīt jaunu domes priekšsēdētāju Ž.Kulakovu, kura ir gatava atjaunot līdzšinējās koalīcijas deputātu uzticību, informēja A.Šlesers."Ceru, ka Daugavpils domes vadības maiņa ļaus stiprināt veiksmīgo sadarbību starp LPP/LC un Saskaņas centru, kāda ir izveidojusies Rīgā," norāda A.Šlesers.Daugavpils domē strādā 15 deputāti. Koalīciju veido pieci LPP/LC un seši apvienības Saskaņas centrs deputāti.Šī būs jau otrā domes vadības maiņa šajā sasaukumā. Pēc pašvaldību vēlēšanām 2009.gada jūlijā mēra krēslā sēdās no LSDSP saraksta ievēlētais Rihards Eigims, savukārt LPP/LC pārstāvis J.Lāčplēsis domes priekšsēdētāja pienākumus sāka pildīt 2009.gada septembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas