Laika ziņas
Šodien
Smidzina
Rīgā +17 °C
Smidzina
Sestdiena, 14. septembris
Sanda, Sanija, Sanita, Santa, Sandija

Jaunā nedēļa iesāksies ar lietusgāzēm un brāzmainu vēju, pēc tam laikapstākļi uzlabosies

Nākamā nedēļa Latvijā iesāksies ar lietusgāzēm un brāzmainu vēju, bet nedēļas vidū laika apstākļi uzlabosies, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Pirmdien gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, galvenokārt valsts austrumos īslaicīgi nolīs, vietām būs stipras pērkona lietusgāzes. Dominēs rietumu, ziemeļrietumu vējš, kas negaisa laikā brāzmās sasniegs 15-19 metrus sekundē (m/s). Minimālā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu pieturēsies +11…+15 grādu robežās, piekrastē būs siltāks - +15…+18 grādi, savukārt dienā gaiss iesils līdz +17…+22 grādiem.

Otrdien vēl naktī un no rīta daudzviet gaidāms īslaicīgs lietus, kā arī dažviet stipras pērkona lietusgāzes. Tomēr trešdien laiks uzlabosies, un pēcpusdienā vien vietām austrumos būs neliels lietus. Naktī uz otrdienu lokāli austrumu rajonos sabiezēs migla, kas pasliktinās redzamību. Otrdien pūtīs lēns līdz mērens ziemeļrietumu, rietumu vējš, kas dienā iegriezīsies no ziemeļu puses. Savukārt trešdien vējš pierimsies un pūtīs lēni. Naktīs gaisa temperatūra saglabāsies +11…+14 grādi, piekrastes rajonos tā būs par kādu grādu augstāka, un diennakts gaišajās stundās termometra stabiņš pakāpsies līdz +20…+24 grādiem.

Nedēļas otrajā pusē caur mākoņiem uzspīdēs kāds saules stars, vietām mākoņi atnesīs lietavas. Brīvdienās vējš atkal kļūs stiprāks, un vietām būs brāzmains. Nakts stundās gaisa temperatūra saglabāsies līdzīgi kā līdz šim, tomēr dienās vietām gaiss iesils virs +25 grādiem.

Pēdējās prognozes ir mainīgas, tādēļ LVĢMC aicina sekot līdzi jaunākajai informācijai.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas