Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Jaunā Vicemis Pasaule 2012 - Ketrīnas Midltones līdziniece

Lielbritānijas prinča Viljama sievai Ketrīnai Midltonei ir dubultniece – Mis Velsa Sofija Mouldsa, kura šī gada augustā kļuvusi arī par Vicemis Pasaule.

19 gadus vecā studente Sofija Mouldsa, jau piedaloties reģionālajā konkursā Miss Wales, pievērsusi mediju uzmanību ar to, ka ļoti līdzinās K.Midltonei. Šomēnes Miss Wales titula ieguvēja varēja lepoties ar vēl lielākiem panākumiem, jo no 116 pretendentēm konkursā Miss World 2012 viņa ieguva otro vietu.

Kā zināms, 18.augustā par Mis Pasaule 2012 tika kronēta Ķīnas skaistumkaraliene Ju Venksija, bet trešo vietu ieguva Džesikai Kahavati no Austrālijas.

“Es biju šokēta, kad cilvēki sāka man apgalvot, ka līdzinos Keitai Midltonei. Taču esmu liela viņas fane – viņa ir dabiska skaistule un ļoti stilīga. Es to uztveru kā lielu komplimentu,” presei iepriekš atzinusi S.Mouldsa.

Arī Latvijas pārstāve Anastasija Skibunova, kura šogad piedalījās konkursā Miss World 2012 un konkursa pasākumos un skatēs pavadītajā laikā guva iespēju iepazīties ar visām konkursa dalībniecēm, portālam Diena.lv atzina, ka S.Mouldsa tiešām ir ļoti līdzīga K.Midltonei.

“Jā, es arī domāju, ka viņas ir līdzīgas. Īpaši Mis Velsas acis un matu krāsa līdzinās Ketrīnai Midltonei,” sacīja A.Skibunova.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas