Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jauniete vēlas pārdot savu nevainību mātes parādu dēļ

Brazīliete, 18 gadus vecā Rebeka nolēmusi pārdot savu nevainību, lai segtu mātes parādus par medicīnisko aprūpi, ziņo ārvalstu mediji.

Jauniete video, kas ievietots vietnē youtube.com, drosmīgi stāsta, ka šis ir izmisuma solis. Jauniete gan strādājusi par viesmīli, gan pārdevusi kosmētiku, tomēr ienākumi nav bijuši tik lieli, lai segtu ārstēšanās izmaksas. Rebeka izlēma, ka summa par nevainības zaudēšanu ar vīrieti, kurš būtu gatavs par to maksāt, būtu ievērojama. Šobrīd labākais piedāvājums ir 21 000 reālu.

Jaunietes piedāvājums izraisījis nenoviennozīmīgu reakciju gan no potenciālajiem pircējiem, gan Rebekas tuviem cilvēkiem un paziņām. Mātesprāt, meitai nevajadzētu nodarboties ar prostitūciju, aizbildinoties ar labiem nodomiem.

Rebeka citu negatīvās attieksmes dēļ neiziet no mājas un gatavojas atsaukt savu piedāvājumu. Skolā vienaudži viņu apvaino jaunietes nepiedienīgās rīcības dēļ. "Es negribēju tādas sekas. Es tikai gribēju palīdzēt savai mammai. Esmu visu sapratusi," citu attieksmi komentē jauniete.

Jau ziņots, ka Rebeka nav vienīgā jauniete, kura izšķīrusies spert šādu soli. Brazīliete Katrīna bija pirmā, kas izteica šādu piedāvājumu, lai pēcāk visu naudu ziedotu labdarībai. Lai gan kāds vīrietis ir gatavs pavadīt ar Katrīnu nakti, tomēr darījums vēl nav veikts, jo Katrīnai ir problēmas ar vīzu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas