Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jēkabpilī pazudusi Viļa Simanova vecākā meita ar šogad dzimušu meitiņu

Jēkabpilī pagājušajā svētdienā no savas dzīvesvietas izgājusi jauniete ar šogad dzimušu bērniņu, un abu personu atrašanās vieta līdz šim nav zināma.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī Dienai apstiprināja, ka pazudusī 1993.gadā dzimusī Simona Simanova, kura 16.maijā izgāja no dzīvesvietas Jēkabpilī, Ziemeļu ielā, līdzi paņemot arī savu 2010.gada martā dzimušo meitiņu, ir par savas jaunākās meitas slepkavību apcietinātā Viļa Simanova vecākā meita no pirmās laulības.

Tomēr, kā atzina Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis, nez vai šos abus notikumus vajadzētu saistīt kopā, jo meitene nedzīvoja kopā ar tēvu un viņai jau iepriekš ir bijusi nosliece uz klaiņošanu. Policija patlaban pārbauda visas vietas, kur meitene agrāk ir uzturējusies, taču pagaidām abas pazudušās nav izdevies atrast.

Simona Simanova ģērbusies tumšas krāsas džinsu biksēs, īsā rozā virsjakā. Viņa ir 160 centimetru gara ar melniem matiem. Īpašas pazīmes - dzimumzīme uz kreisā vaiga.

Bērns bijis rozā krāsas bērnu ratiņos.

Ikvienu, kuram zināma mātes un meitas atrašanās vieta, policija lūdz zvanīt pa tālruņiem 02, 112, 65202600 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas