Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Jēkabpiliete izglābusi zīdaiņa dzīvību

Tirdzniecības centra Jēkabpils veikala Latvijas Mobilais Telefons (LMT) darbiniece Natālija Jegorova neilgi pirms Ziemassvētkiem izglāba kādas veikala apmeklētājas bērniņa dzīvību - bērns ratiņos bija pārstājis elpot, ziņo jekabpils.lv.

Veikala darbiniece neapjuka un sniedza bērnam pirmo palīdzību, izglābjot no nosmakšanas. Par pašaizliedzīgo rīcību pateicību Natālijai izteica arī Jēkabpils pilsētas pašvaldība, kas viņai pasniedza atzinības rakstu un dāvanu karti 40 latu vērtībā atpūtai ūdens relaksācijas centrā Citrus SPA. Tāpat atzinību savai darbiniecei izteikt bija ieradušies pārstāvji no LMT vadības.

Natālija stāsta, ka tajā dienā, 21.decembrī, veikalā bija daudz cilvēku, bet tieši LMT veikalā nebija neviena klienta: "Sēdēju pie datora, mamma sāka kliegt. Parasti jau cilvēki viens otru sauc, tādēļ nevarēja sākumā saprast. Pēc tam mamma bērnu vienkārši turējusi rokās. Skats tam bērnam bija briesmīgs, kad es pieskrēju - acis vaļā, mute vaļā, un viņš nekustas - kā mūmija. Mamma sāka kliegt - palīgā, ātros, bērns neelpo... Vienkārši paķēru telefonu un zvanīju uz ātrajiem. Savienoja uzreiz ar ārstu, pat nejautāja, kas zvana. Ārsts lika rīkoties."

Natālija pēc ārsta norādījumiem paņēmusi bērnu no mātes un izģērbusi. Tad arī mazulis atsācis elpot. "Ārsts lika, lai es ņemu bērnu klēpī un nedodu mammai, jo mammai bija panika tajā brīdī, tiešām. Tagad bērnam, paldies Dievam, viss kārtībā, bija pie manis atnākuši. Viss kārtībā, bet vēl brauks uz izmeklēšanu, lai pārliecinātos, ka nebūs nekādu veselības problēmu," stāsta Natālija. Kādi apstākļi atstājuši bērnu bez elpas, droši nav zināms, bet Natālija pieņem, ka bērnam siltajās veikala telpās pietrūcis gaisa, jo viņš bija kombinezonā. Runājot par notikušo, Natālija uzsver - bērnu varēja izglābt jebkurš cits cilvēks. Un tomēr starp daudzajiem aculieciniekiem, kas notiekošo vēroja, tieši LMT klientu konsultante bija tā, kas neskatījās, bet rīkojās. Iespējams, uz šādu impulsīvu reakciju Natāliju pamudinājis mātes instinkts - sievietei pašai ir 9 gadus veca meitiņa, kura kopā ar citiem jēkabpiliešiem var no sirds lepoties ar savu mammu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas