Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Jelgavā viltus meistars apzog divus dzīvokļus

12.janvārī divām sievietēm no dzīvokļa Jelgavā, Māras ielā, nozagta nauda.

Viena zādzība reģistrēta ap pulksten 9.30, kad pie dzīvokļa durvīm piezvanījis vīrietis un informējis, ka nepieciešams mainīt ūdens skaitītājus. Neprasot uzrādīt dokumentus, 1934.gadā dzimusī sieviete vīrieti ielaidusi dzīvoklī. Ieejot dzīvoklī, vīrietis pēkšņi teicis, ka sieviete ir pārmaksājusi par elektrību. Viņš ieradies, lai naudu atdotu, bet nepieciešams izmainīt  banknotes. Krāpnieks sievietei licis paskatīties, kā darbojas ūdens skaitītājs. Laikā, kamēr viņas nebija istabā, sievietei nozagti 280 lati.

Pēc noziedzīgā  nodarījuma izdarīšanas, vīrietis jau apzagtajai sievietei jautājis, vai blakus kaimiņiene ir mājās. Vīrietis lūdzis parādīt, kur kaimiņiene dzīvo. Piezvanot pie durvīm, vīrietis sākotnēji minējis to pašu ierašanās iemeslu, tikai šoreiz 1925.gadā dzimušo sievieti informējis, ka viņa pārmaksājusi par ūdeni. Vīrietis naudu atdošot, bet to nevar izdarīt, kamēr nav samainījis naudu. Sieviete atnesusi naudas maku. Kamēr vīrietis licis sievietei skatīties kā darbojas ūdens skaitītājs, naudu nozadzis, nodarot cietušajai zaudējumu 105 latu apmērā, notikumus atstāsta policija.

Vīrietis bija ģērbies tumšas krāsas apģērbā, galvā dzeltenas krāsas ķivere, runājis krievu valodā ar akcentu, informē policija.

Policija aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem. Iedzīvotājam ir tiesības noskaidrot, kas konkrēti šādu personu ir sūtījis, piezvanot namu apsaimniekotājam.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas