Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Jelgavas «roņi» uz Latviju atved 2012.gada pasaules čempionātu

Latvijas ziemas peldēšanas entuziasti ne tikai izcīnījuši vairākas medaļas pasaules čempionātā, bet arī tiesības 2012.gada pasaules čempionātu ziemas peldēšanā rīkot Latvijā, raksta Zemgales Ziņas.Par to nolemts Starptautiskās Ziemas peldēšanas asociācijas vadības sanāksmē, kas šajās dienās notika Slovēnijā, Bledā.

Šogad pasaules ziemas peldēšanas čempionātā Bledā piedalījās arī kluba_ Jelgavas roņi_ sportistu delegācija, kas mājās pārveda 12 medaļas. Taču līdzvērtīgas ievērības cienīga ir nākamā čempionāta rīkošanas tiesību ieguve.«Uz šīm tiesībām kandidēja Polija, Slovākija, Norvēģija, Krievija un Latvija,» informē _Jelgavas roņu_ prezidents Aleksandrs Jakovļevs. Viņš šajā sanāksmē 15 minūšu prezentācijā iepazīstinājis ar kluba vēsturi, ziemas peldēšanas tradīcijām Latvijā un augsta ranga sacensību rīkošanas iespējām Jūrmalā, Jelgavā un Rīgā. Visi astoņi sanāksmes dalībnieki nobalsojuši par Latviju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas