Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Jūrmalas dome atsakās no sabiedrisko pakalpojumu pirkšanas

Jūrmalas dome pārtraukusi konkursu par sabiedrisko attiecību pakalpojumiem līdz 1. jūlijam par Ls 5250, _Dienu _informēja domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inga Blumfelde. Neviens no trim piedāvājumiem neesot atbildis domes izvirzītajiem uzdevumiem, tāpēc konkursa procedūra pārtraukta.

"Izvērtējot iepirkuma komisijā trīs iesniegtos piedāvājumus, secinājām, ka tie neatbilst mūsu prasībām un izvirzītajiem uzdevumiem. Ekonomējot līdzekļus, uzskatām, ka šobrīd lietderīgi iepirkumu procedūru pārtraukt," skaidro I. Blumfelde. Viņa teic, ka iespēju robežās iecerēto veiks Sabiedrisko attiecību nodaļa pašu spēkiem "savu funkciju robežās".

Jau vēstīts, ka iepirkuma tehniskajā specifikācijā bija minēts, ka pakalpojuma sniedzēja uzdevumi ir "sniegt konsultācijas un pakalpojumus Jūrmalas pilsētas publiskā tēla analīzē un veidošanā, problēmu apkopošanas rezultātā veikt pasākumus tā uzlabošanai", kā arī "veicināt sadarbību, kontaktu uzturēšanu ar pilsētas iedzīvotājiem". Iepriekš I.Blumfelde Dienai atzina, ka prasītie pakalpojumi lielā mērā ir viņas vadītās nodaļas uzdevumi. Sarunas laikā paskaidrot iepirkuma nepieciešamību un konkretizēt, ko īsti pasūtītājs vēlas saņemt no pretendentiem, viņa nespēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Jūrmalas dome pirms vēlēšanām iepērk PR

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas