Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kalnmeiers amatā ieceļ divus virsprokurorus

Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers Ģenerālprokuratūras Darbības analīzes un vadības departamenta Metodikas nodaļas virsprokurora amatā uz pieciem gadiem iecēlis līdzšinējo nodaļas prokuroru Aivaru Ostapko, bet Valkas rajona prokuratūras virsprokurores amatā uz pieciem gadiem iecēlis līdzšinējo Valkas rajona prokuratūras prokurori Ilonu Ivanovu.

A.Ostapko prokuratūras iestādēs strādā kopš 2001.gada. Savu karjeru uzsācis kā Rīgas pilsētas Centra rajona prokuratūras prokurora pienākumu izpildītājs. No 2002.gada 7.maija A.Ostapko strādājis par Rīgas pilsētas Centra rajona prokuratūras prokuroru. Savukārt 2005.gada 30.augustā viņš iecelts par Ģenerālprokuratūras Darbības analīzes un vadības departamenta Metodikas nodaļas prokuroru. No 2012.gada 2.janvāra bijis Ģenerālprokuratūras Darbības analīzes un vadības departamenta Metodikas nodaļas virsprokurora pienākumu izpildītājs.

A.Ostapko augstāko izglītību ieguvis Latvijas Policijas akadēmijā. Savukārt Latvijas Universitātē ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu tiesību zinātnē.

I.Ivanova vairāk kā 10 gadus stādājusi prokuratūras iestādēs. Savu karjeru uzsākusi 2001.gada 18.jūlijā kā Valkas rajona prokuratūras prokurora pienākumu izpildītāja. Savukārt 2002.gada 7.maijā iecelta par Valkas rajona prokuratūras prokurori. No 2011.gada 20.decembra bijusi Valkas rajona prokuratūras virsprokurora pienākumu izpildītāja. I.Ivanova 1983.gadā absolvējusi tolaik vēl Latvijas Valsts universitāti.

Kā iepriekš ziņots, līdzšinējā Valkas rajona prokuratūras virsprokurore Ligita Vehi iecelta Vidzemes tiesas apgabala prokuratūras virsprokurores amatā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas