Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Kleckins: Streips aizvainoja arī ZZS vēlētājus

“Tas vārds pats par sevi nav tik rupjš, tomēr par šiem cilvēkiem [ZZS – red.] balsoja tūkstoši un Streips pazemoja šos vēlētājus,” tā par žurnālista Karļa Streipa lamāšanos LTV1 raidījumā Skats no malas portālam Diena.lv sacīja Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP)  priekšsēdētājs Ābrams Kleckins.

Ā. Kleckins ir pārliecināts, ka neviens nevarot izmanto sabiedrisko mediju, lai pazemotu citus, bet K. Streips to, viņaprāt, esot darījis. “Raidījums tika izveidots kā analītisks raidījums par vēlēšanu rezultātiem, tomēr tur sanāca četri cilvēki ar vienādām pieejām, bet tie, kas nedomā kā viņi, ir nelgas,” raidījumu Skats no malas vērtēja Ā. Kleckins. 

Tāpat viņš norādīja, ka televīziju nedrīkstot pārvērst par savu personisko uzskatu paušanas vietu. Lai gan Skats no malas tika pozicionēts kā komentējošā žanra raidījums, tomēr A. Kleckins norādīja, ka uzskati ir katram cilvēkam, bet svarīgi esot, vai cilvēks ciena cita uzskatus. “Nevar būt analītisks raidījums, kas ir uz vienu pusi vērsts,” pauda A. Kleckins

Jautāts par bijušā Tautas partijas dibinātāja Andra Šķēles preses sekretāra Romāna Meļņika kandidatūru žurālistu diskusijas vadīšanai, Ā. Kleckins norādīja, ka pagaidām ar viņu runājis nav, tāpēc nevar pateikt, vai R. Meļņiks atbilst šādam darbam. “Neteikšu, ka esmu sajūsmā par to, ka viņš nodarbojies ar sabiedriskajām attiecībām, bet neprotestēšu,” tā Ā. Kleckins.

Jau ziņots, ka NEPLP trešdien nolēmusi piemērot 100 latu sodu Latvijas Televīzijai par raidījuma skats no malas vadītāja Kārļa Streipa rupjajiem izteikumiem televīzijas tiešraidē.
Anete

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas