Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Kocēnos dedzis kokapstrādes uzņēmums; cietušo nav

Pagājušajā diennaktī lielākais ugunsgrēks bijis Kocēnu pagastā, kuru Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbiniekiem nācās dzēst gan no jumta, gan bunkura iekšpuses, portāls Diena.lv uzzināja VUGD.

Ugunsgrēks noticis kokapstrādes uzņēmumā, kur bunkurā dega skaidas 160 kvadrātmetru platībā. Lai nodzēstu izcēlušos ugunsgrēku, ugunsdzēsēji veica dzēšanas darbu gan no vienstāvu ēkas jumta, gan no bunkura iekšpuses. Izmantojot traktortehniku, skaidas tika izvestas no ēkas un dzēstas ārpusē. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.3.20, bet plkst.15.38 ugunsgrēks tika likvidēts. 

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsējiem nācies doties dzēst arī astoņus kūlas ugunsgrēkus. 16 gadījumos VUGD darbinieki devušies palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos.

Tāpat ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, skaidas, kūla, siena kaudze, zaru kaudze, riepas, dīvāns, divas vieglās automašīnas, mikroautobuss, ēkas koka konstrukcijas, šķūnis, neapsaimniekota ēka un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas