Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

KPV LV tiksies ar Saskaņu, jo tas esot solīts vēlētājiem

Partija KPV LV nākamnedēļ "konsultāciju formātā" plāno tikties ar Saskaņu, skaidrojot, ka tādējādi izpildīs vienu no vēlētājiem dotajiem solījumiem. KPV LV līderis Artuss Kaimiņš aģentūrai LETA pauda, ka KPV LV kā partijai, kura ir uzvarējusi vēlēšanās tā dēvētājā centriskajā, centriski labējā jeb latviskajā spārnā, ir pienākums tikties ar visām Saeimā ievēlētajām partijām. KPV LV arī saviem vēlētājiem iepriekš apsolīja tikties ar visiem politiskajiem spēkiem, norādīja politiķis.

Arī KPV LV premjera amata kandidāts Aldis Gobezems iepriekš pauda, ka KPV LV "konsultāciju formātā" plāno tikties ar Saskaņu. Viņš gan uzsvēra, ka tas ir atšķirīgs formāts no valdības veidošanas sarunām. Šāda tikšanās notikšot, jo KPV LV vēlētājiem solījusi iepazīstināt visas parlamentā pārstāvētās partijas ar savu programmu.

Oficiāli tikšanās laiks vēl netiek atklāts, jo neesot norunāts. Tikmēr izskanējis, ka šāda tikšanās varētu notikt otrdien, 16. oktobrī.

Kā ziņots, saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem Saskaņa nākamajā parlamentā ieguvusi 23 deputātu vietas, KPV LV un Jaunā konservatīvā partija (JKP) - pa 16, Attīstībai/Par! un nacionālā apvienība Visu Latvijai!-TB/LNNK - pa 13, Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) - 11, bet Jaunā Vienotība - astoņas.

JKP pirmo sarunu kārtu jau noturējusi ar visiem politiskajiem spēkiem, izņemot Saskaņu. JKP paziņoja, ka viņu vadītā valdībā kopā ar ZZS nestrādās.

Iniciatīvu valdības veidošanas sarunās uzņēmusies arī KPV LV. Vairākas tikšanās rīkos arī apvienība Attīstībai/Par!.

Top komentāri

wtf
w
kad saimnieks sauc, jālien ārā no būdas
zvirbulēns
z
Kad tad Kaimiņu liks cietumā par tām naudas štellēm?
Ka tad
K
var nerunāt, ja saimnieki pavēl? Iespējams, gobzema (geju?) grupējums taisīs vēl visādus trikus, lai drošos sabiedrotos (Saskaņu) dabūtu valdībā, te var izmantot t. s. latvisko partiju savstarpējās nesaskaņas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas