Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Krievi esot visnegaumīgāk ģērbtie tūristi Eiropā

Krievu tautības cilvēki esot visnegaumīgāk ģērbtie tūristi Eiropā, liecina jaunāko aptauju rezultāti. No krievu tūristiem daudz neatpaliek arī holandieši. Taču par visstilīgākajiem tiek uzskatīti Eiropas dienvidu valstu pārstāvji, vēsta Latvijas Radio.

Savdabīgo tūristu ģērbšanās stila reitingu sastādījusi aviobiļešu meklēšanas kompānija Sky Scanner, aptaujājot vairāk nekā 12 000 klientu vairākās Eiropas valstīs. Vairums aptaujas dalībnieku uzskata, ka vislielākās problēmas ar ģērbšanās stilu ir tūristiem no Krievijas. Nedaudz no Krievijas iedzīvotājiem atpaliek holandieši, vācieši un zviedri.

Savukārt pirmajā vietā kā visizsmalcinātākie ceļotāji minēti itālieši, kuriem seko divu citu Dienvidvalstu - Spānijas un Francijas - pārstāvji. Kā paziņojusi viena no reitinga sastādītājām Krievijā, tas, ko Rietumvalstīs uzskatot par krievu tūristu slikto gaumi, patiesībā esot īpašs stils, kurš izveidojies valstī, kas ilgi ir bijusi izolēta no ārpasaules. Viņa arī paudusi pārliecību, ka kultūras atšķirību pārvarēšanai būs nepieciešams vēl diezgan ilgs laiks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas