Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Laikraksta abonentus aicina pieteikties jaunajai Dienas Drauga kartei

Ar 2015. gada martu laikraksts saviem uzticamajiem lasītājiem piedāvās jaunu Dienas Drauga karti, kas pārsteigs ar jaunu dizainu, jaunām iespējām, un ne tikai. Līdz 20. februārim kartei var pieteikties bez maksas.

Aizvadītā gada nogalē izpētītas uzticīgo abonentu vēlmes, tālab jaunā Dienas Drauga karte piedāvās īpaši izvēlētus piedāvājumus, kas ietvers tieši transporta, ēdināšanas un izklaides pakalpojumus. Tiks nodrošinātas arī tādas priekšrocības, kas atbilstošākas Dienas draugu vēlmēm, jo jaunā karte ir personificēta – papildināta ar magnētisko joslu.

Novērtējot Dienas draugu lojalitāti, līdz 20. februārim aicinām ikvienu, kas abonējis laikrakstu vismaz pusgadam vai izmanto regulāro rēķinu apmaksas pakalpojumu, kartei pieteikties bez maksas, taču to varēs iegūt savā īpašumā arī vēl gadu pēc 20. februāra, samaksājot 3 EUR, ko veido kartes tehniskās izmaksas. Ja vēl neesi laikraksta abonents, abonē to vismaz 6 mēnešiem abone.diena.lv un arī piesakies Dienas Drauga kartei!

Līdzšinējie piedāvājumi apskatāmi www.abonentiem.lv, un tie būs spēkā vēl līdz šī gada 28. februārim – iepriekšējās kartes derīguma termiņa beigām.

Dienas Drauga kartei iespējams pieteikties, rakstot uz e-pastu [email protected], zvanot uz tālruni 67000624 vai aizpildot pieteikšanās anketu aptauja.diena.lv.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas