Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Laimja Rācenāja ārstēšanai liela ziedotāju atsaucība

Uz aicinājumu ziedot autoavārijā Romā cietušā dziedātāja Laimja Rācenāja ārstēšanai atsaukušies daudz cilvēku, un pašlaik saziedoti jau vairāk nekā 6500 latu, aģentūrai BNS pastāstīja dziedātāja dzīvesbiedre Karīna Elcere, sakot paldies visiem atbalstītājiem.

"Palīdzību saņemam no visām pusēm – gan emocionāli, gan fiziski, gan materiāli," atzina Elcere. Pašlaik vēl nav apkopota informācija par summu, kas saziedota pa speciāli atvērto ziedojumu tālruni, bet bankas kontā labvēļi ieskaitījuši apmēram sešarpus tūkstošus latu.

Rācenājs joprojām atrodas klīnikā Romā, kur viņam veikta operācija, un stāvoklis pašlaik ir sarežģīts. Tomēr ar viņu visu laiku tiek uzturēti kontakti, un dziedātājs paudis vēlēšanos iespējami drīz nokļūt mājās.

Pirmdien vai otrdien ārsti varētu dot slēdzienu, kad būs iespējama cietušā pārvešana uz Latviju.

Elcere pagaidām vēl nezināja, vai ar saziedoto naudu pietiks, lai samaksātu par visiem ārstēšanās izdevumiem, jo klīnika vēl nav izrakstījusi rēķinu. Taču esot iespējas naudu aizņemties, un ir cerības ar laiku saņemt arī apdrošināšanas kompensāciju, jo ir atrasts braucējs, kurš Romā uz ielas notrieca Rācenāju.

Jau vēstīts, ka oktobra beigās avārijā Romā smagi cieta latviešu dziedātājs Laimis Rācenājs, kuru uz ielas notrieca mašīna.

Rācenājam nebija ceļojuma apdrošināšanas, tādēļ bez maksas tiek sniegta tikai neatliekamā palīdzība, bet tālākā ārstēšana, transportēšana un rehabilitācija ir jāsedz pašiem.

Mākslinieka draugi aicinājuši ziedot līdzekļus viņa ārstēšanai, tos pārskaitot Karīnai Elcerei uz kontu LV70HABA0551008544457. Ir atvērts arī ziedojumu tālrunis 90006380, pa kuru zvanot var ziedot vienu latu mūziķa ārstēšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas