Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Latgalē privātās lidmašīnas avārijā nopietni savainots pilots

Latgalē trešdien notikusi privātās lidmašīnas avārija, kurā nopietnas traumas guvis 60 gadus vecs vīrietis - lidmašīnas pilots, aģentūra LETA uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Dienesta Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša pastāstīja, ka lidmašīna aizķērusies aiz kokiem. Tās vadītājs nogādāts slimnīcā ar dažādiem lūzumiem.

Savukārt Rīgā slimnīcā nokļuvis kāds 24 gadus vecs velosipēdists. Viņš centies izvairīties no sadursmes ar gājēju un saskrējies ar braucošu automašīnu, gūstot kājas traumu.

Zemgalē mediķi saņēmuši izsaukumu pie 37 gadus veca vīrieša, kuru uz ielas kājās sakodis suns. Tāpat palīdzība sniegta 38 gadus vecam vīrietim, kurš guvis mugurkaula jostas daļas un iegurņa kaula lūzumus, kad viņam izkraušanas darbu laikā uzkritusi kaste ar nenoskaidrotu preci.

Vidzemē mediķi devušie palīgā 51 gadu vecai sievietei, kura ilgāku laiku nogulējusi uz ielas stiprā alkohola reibumā, gūstot ķermeņa atdzišanu un virspusējus roku un kāju apsaldējumus. Sieviete ceļā uz mājām esot pakritusi un palikusi guļam zemē. Kad ieradušies mediķi, viņas ķermenis bijis atdzisis līdz 35 grādiem.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1051 izsaukumu, no tiem 145 bijuši saistīti ar dažāda rakstura traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas