Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latgalē zog teļus un krāpjas

Naktī uz 27.janvāri no kādas fermas Dagdas pagastā pagaidām nenoskaidrotas personas nozaga divus teļus. Zaudējums vēl tiekot noskaidrot, bet par notikušo uzsākts kriminālprocess, vēsta policijas Latgales reģiona pārvalde.

Policija arī vēsta, ka 27.janvārī  Līvānos, Rīgas ielā 1953.gadā dzimusi sieviete, braucot ar automašīnu Toyota, uzbrauca 6 gadus vecam zēnam, kurš pēkšņi izskrēja uz ceļa braucamās daļas. Pēc notikuša automašīnas vadītāja aizveda zēnu uz slimnīcu, kur ārsti konstatēja viņam tikai iegurņa sasitumu. Savukārt Balvos, Vidzemes ielā no kāda dzīvokļa, uzlaužot balkona durvis pirmajā stāvā, tika nozagts dators.

Latgales reģiona pārvaldei ir arī informācija par krāpšanas gadījumiem un tā izplatījusi brīdinājumu iedzīvotājiem. Pie gados vecākiem cilvēkiem ieradušās viena vai divas sievietes, kas ar dažādiem ieganstiem izkrāpušas naudu.

Policija brīdina neielaist mājās svešas personas, vispirms nepaprasot uzrādīt personu apliecinošus dokumentus, kā arī neuzticēties personām, kas atnākušas paziņot par laimestiem, naudas pārskaitījumiem un citiem labumiem, ja cilvēki nav piedalījušies akcijās. Tāpat jāuzmanās no krāpniekiem, kas zvana pa telefonu un paziņo, ka tuvs cilvēks ir izdarījis likumpārkāpumu vai aizturēts policijā un steidzami ir nepieciešams kukulis cietušajiem vai policijas darbiniekiem.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas